Meer informatie? Bel ons: Tel. 038 - 477 12 43

Service en onderhoud


Service en onderhoud

Rietman heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Zo leveren we duurzame kwaliteit en proberen we een goede relatie met onze klanten op te bouwen. U kunt rekenen op een zeer hoge mate van service wat betreft de landbouw tractoren en machines die u aanschaft. Wij staan garant voor de kwaliteit van de door ons geleverde producten. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is periodiek onderhoud aan de door ons geleverde producten belangrijk. Zo wordt preventief  stilstand tot een minimum beperkt en zodoende gaat de machine langer mee. Onze monteurs staan altijd voor u klaar bij technische problemen, zodat u snel verder kunt met uw werkzaamheden en de productie op peil blijft.  


Onderdelen

Rietman houdt een groot aantal onderdelen en accessoires op voorraad. Mocht het onderdeel niet bij ons op de plank liggen biedt Rietman in samenwerking met onze gerenomeerde leveranciers u mogelijkheid om binnen 24 uur het benodigde onderdeel te hebben. Voor spoedgevalen, zijn wij buiten de reguliere openingstijden bereikbaar voor eventuele storingen en/of dringend benodigde onderdelen.

Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van onze machines, zowel nieuw als gebruikt, kunt u geconfronteerd worden met defecte onderdelen. Wij zorgen er voor dat uw machine weer zo snel mogelijk gerepareerd wordt waarbij wij er desgewenst voor zorgen dat uw machine door ons wordt opgehaald en na reparatie wordt teruggebracht.


© Rietman Hasselt
Alle rechten voorbehouden. | Webdesign/development: Infracom